De gashaard blijft een populaire keuze bij Vlaamse gezinnen.

De gashaard, een goede keuze.

Heel wat Vlaamse gezinnen kiezen nog altijd steevast voor een gashaard. Een gashaard heeft, ondanks de verhoogde energieprijzen, nog altijd heel veel voordelen. Een evolutie in het gashaardlandschap is de hybride gashaard. Een haard die minder gas verbruikt oa. dankzij de LED-technologie die er werd aan toegevoegd.

Verbruik minder gas met de hybride gashaard.

Meer en meer huizen zijn goed geïsoleerd en voorzien van duurzame warmtebronnen. Een huis is volgens ons geen thuis als er geen haard aanwezig is.

Geef toe, een sfeerhaard voegt instant gezelligheid toe aan een ruimte. Terwijl vroeger een gashaard een functionele invulling had, zien we de functie veranderen van verwarmen naar sfeer en dus bijverwarming.

Deze hybride gashaarden zijn gemaakt vanuit het idee om minder gas  te verbruiken, de warmte beter af te stellen  op jouw wensen en om toch een mooi vuurbeeld  van vlammen te produceren. Met een hybride gashaard kies je dus resoluut voor sfeer, efficiënt gasverbruik en een optimaal vuurbeeld in alle situaties.

Faber is vandaag in dit landschap koploper. Ze ontwikkelden de reeks hybride MatriX-haarden. Deze reeks gashaarden worden ondersteund door elektriciteit, meer bepaald door LED-licht. (HPL LED-technologie)

Het resultaat van deze combinatie is dat dit type haarden minder gas verbruiken en de vuurgloed verrijken

De voordelen  van deze hybride MatriX-reeks op een rijtje: 

  • 50% minder gasverbruik
  • Meer haardbeleving
  • Optimaal vuurbeeld ongeacht de warmtevraag. Werkelijk elke dag van het jaar kan je van een vlam genieten.
  • Sfeer en warmte aanpasbaar in één klik via afstandsbediening, smartphone of tablet
  • Perfect te plaatsen in een nieuwbouwwoning dankzij het minimum vermogen van 1,5KW

Deze reeks is ook verkrijgbaar als doorkijkhaard of roomdivider. Aan mogelijkheden geen gebrek. 

Gashaarden blijven populair

Ook de standaard gashaarden blijven populair. Deze haarden worden gekozen voor hun gemak  en veiligheid. Ze zijn nauwkeurig te regelen, technisch hoogstaand en comfortabel.

Een gashaard bestaat voor elk interieur. Er zijn zeer veel mogelijkheden  in stijlen (strak, landelijk, ...) en types (vrijstaand, inbouw, hoek, ...).

Wij selecteerden voor jullie de beste merken  (Faber, Cosyflame, Dru, M-Design, Wellstraler, ...) en installeerden heel wat gashaarden in onze showroom. Ze zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën, naargelang de noden van je woning of zaak.

Doe beroep op onze interieurarchitect

Onze interieurarchitect levert pareltjes af met gashaarden. Dankzij de vele mogelijkheden die gashaarden bieden kan onze interieurarchitect zijn creativiteit volop inzetten en maximaal meedenken om de ruimte optimaal in te vullen. Zowel voor privégebruik als voor zakelijke doeleinden, een gashaard is sowieso een toegevoegde waarde. Dankzij de komst van de hybride gashaard kan onze designer nu ook zijn magie laten werken in de recentste nieuwbouwwoningen. De mogelijkheid om tot 1.5KW te gaan maakt de hybride gashaard ook zeer geschikt voor BEN-woningen

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64