Dru haarden

Het ontstaan van Dru haarden

DRU haarden bestaat al sinds 1754 en is daarmee één van de oudste bedrijven van Nederland.

Bij aanvang werd Dru haarden vooral bekend om zijn gietijzeren potten, pas daarna kwam de Dru kachel. Dru haarden is zich gaan specialiseren in gaskachels.

VIRTUO, de elektrische haard van Dru haarden

Met de nieuwste 3D-technologie maakt de DRU elektrische inzethaard Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard met zeer realistisch vuurbeeld. Het voordeel van de elektrische haard is dat je de haard overal kunt plaatsen in de ruimte als er maar een stopcontact zit. Je hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de gezellige sfeerhaard te genieten!

Wat zijn de voordelen van deze eleltrische haard Virtuo?

gewoon een stopcontactnodig • Propere verbranding • unieke innovatie in combinatie met projectie, niet enkel een film • Overal te plaatsen • geen rookkanaal nodig • ideaal in samenwerking met je zonne panelen • onderhoudsvriendelijk  • verschillende vuurbeelden in te stellen naar keuze • de body van een echte haard, dus zeer realistisch zicht ook al brandt de haard niet.

Dru gashaard

Verbeke haarden verdeelt hoofdzakelijk de Dru gashaard. In het gamma biedt dru haarden zowel de moderne gashaard aan: de platte lijnbrander met keien als ook de landelijke haard: de kampvuurbranders .

Dru kachels

Dru haarden biedt niet enkel de gashaarden aan maar heeft ook nog een gamma aan kachels. Zowel de Dru vrijstaande gashaard, de kachel als hoofdverwarming als de hangkachel kan aangeboden worden bij Dru haarden.

Buitenhaard gas

Dru haarden biedt ook de buitenkachel op gas aan. Dru haarden verdeelt voor Belgie en Nederland de terrashaard op gas van Spartherm. Deze vrijstaande buitenhaarden op gas zijn een grote meerwaarde op ieder terras.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64