Een haard voor iedere kamer

Een haard voor iedere kamer

Een haard in huis hoeft niet perse altijd in de woonkamer te staan. Alhoewel dat in de meeste woningen waar er een haard staat dit zo is. We brengen je graag wat op ideeën om extra sfeer te brengen in bepaalde kamers.

Traditioneel de open haard in de woonkamer

Als we denken aan de traditionele open haard dan zien we het al voor ons een gemetste open haard aan de muur met een eiken balk en een groot spectaculair vuur. Maar nu wordt ook al heel vaak een strakke open haard midden in de kamer geplaatst, dit kan een gas- hout of elektrische haard zijn.  Deze kan perfect dienen als scheidingswand in een grote leefruimte. Een doorkijkhaard of roomdivider past in dit concept perfect.

Haard binnen, maar nu ook buiten

De laatste jaren wordt zeer veel aandacht gevestigd aan de sfeerbeleving buiten. De gezellige sfeer van binnen moet ook buiten een plaatsje kunnen krijgen. Naast de tafel een mobiele buitenhaard, op het overdekt terras met een terrashaard met mogelijkheid om te bbq' en? Een vrijstaande kachel in serre, tuinkamer of Patio brengt één en al sfeer op een late nazomerse avond.

Open haard slaapkamer

Wat nu helemaal in is is de gashaard of elektrische haard in de slaapkamer.

Een open haard midden in de kamer tussen slaap en badkamergedeelte. De elektrische roomdivider kan er de sfeer helemaal in brengen.

Is een haard overal mogelijk?

Als je er maar aan denkt om een haard te plaatsen om wat extra sfeer te geven in een kamer is de elektrische haard steeds mogelijk, want hier heb je geen specifieke benodigdheden nodig als een schouw, gas ….

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64