Kom ons bezoeken tijdens Batipops

Samen 1 opendeur

Batipops is een initiatief van vijftien bedrijven  uit de Poperingse industriezone. Twee dagen lang zetten wij samen met 14 andere bedrijven onze deuren open, zodat jij alle nodige advies kan inwinnen rond je (ver)bouwproject. 

Batipops liet sinds corona jammergenoeg een paar jaar op zich wachten. Dit jaar slaan maar liefst vijftien bedrijven uit de industriezone in Poperinge de handen in elkaar. Met als resultaat dat jij in het weekend van 11 en 12 maart 2023 alle informatie kan opdoen rond je bouw -of verbouwproject. 

De bakermat van Verbeke haarden ligt in Poperinge, sinds 1927 zijn we hier actief. Wist je dat Poperinge destijds een belangrijk pottenbakkerscentrum was, dankzij de aanwezigheid van de roodbakkende klei in onze bodem. Daarom was Poperinge vroeger vooral gekend voor de productie van de Vlaamse haardtegels. Deze productie van deze Vlaamse haardtegels bleef hier zelfs het langst in stand.  Vandaag plaatsen we nog zelden haardtegels à l'ancienne, maar onze interieurdesigner weet iedere haard of kachel te integreren volgens jouw stijl in je interieur.  Een haard of kachel voor elk interieur dus. 

Ons  gepassioneerd 'in-house' team van interieurarchitecten, haardexperten en vakbekwame installateurs  informeren  en  inspireren  jou. Ook na je aankoop kan je bij ons uiteraard ook terecht voor onderhoud.

Ondertussen zijn we bij Verbeke haarden toe aan de derde generatie. We zijn een rasecht familiebedrijf en geloven dat onze haarden en kachels een inherent deel uitmaken van jullie  huiselijke feel-good. Ze maken van jouw huis namelijk een echte thuis. Iedereen heeft deugd van het effect dat een haard of kachel kan bieden. Of dat voor jou nu geborgenheid, ontspanning, rust of verbinding is. Kom het haardeffect tijdens Batipops bij ons beleven in de showroom in Poperinge. We zorgen dat alle haarden en kachels voor je branden en ontvangen je graag met open armen. 

Bij ons vind je het ruimste assortiment aan elektrische haarden, bio-ethanolhaarden, gas -en houthaarden

Kom goed voorbereid naar de showroom en download onze checklist voor je bezoek. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring een uitgekiende methodiek  ontwikkeld. Eentje waarbij we helemaal niks aan het toeval overlaten. Zo komen wij tot het beste, toekomstgerichte resultaat voor jouw project.

Kan je niet meer wachten om samen alle mogelijkheden te bekijken? Wees welkom op het Batipops weekend of maak je afspraak.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64