Transformeer je interieur met behulp van de hoekkachel

De veelzijdige hoekhaard of hoekkachel, een bestseller!

De hoekhaard is veelzijdig en biedt heel wat toegevoegde waarde aan je interieur. Het is een echte publiekslieveling en wij begrijpen maar al te goed waarom. 

  1. Hoekhaarden maken optimaal gebruik van hoeken, waardoor ze een efficiënte oplossing zijn voor ruimtes waar de ruimte beperkt is.

  2. Hoekkachels bieden extra cachet aan het interieurontwerp. Ze voegen een dimensie toe aan een ruimte en kunnen dienen als een centraal punt voor de inrichting.

  3. Hoekkachels kunnen worden geïnstalleerd in verschillende soorten ruimtes, waaronder woonkamers, slaapkamers en zelfs als tuinkachel in buitenruimtes zoals terrassen. Echt overal staat de hoekkachel goed!

  4. Doordat hoekhaarden twee of 3 vensters hebben, kunnen ze de warmte gelijkmatig verspreiden via de verschillende ramen en dus ook door de kamer, wat zorgt voor een extra comfortabele en gezellige sfeer.

  5. Er zijn naast de traditionele ontwerpen, ook veel moderne en eigentijdse ontwerpen beschikbaar voor hoekhaarden, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een strakke en eigentijdse uitstraling in hun interieur. 

Wooninspiratie met de hoekhaard

Hoekkachels bieden tal van creatieve manieren waarop je deze opvallende functie in je interieur kunt integreren. 

Plaats je de hoekkachel in het midden van de kamer of tegen een prominente muur, dan wordt het een centraal punt in de ruimte. Een echte blikvanger op de vlammen, waardoor je mee een gezellige sfeer maakt.

Kies voor een gezellige zithoek rond de hoekkachel. Werk met comfortabele fauteuils of een zitbank. Dekens, kussens en een tapijt bieden niet alleen extra comfort, maar ook stijl.

Onze interieurspecialist kan ingebouwde opbergmogelijkheden voorzien rondom de hoekkachel. Daar kan je bijvoorbeeld brandhout stockeren, decoratie plaatsen op zwevende schapjes, of je kan in de kasten ook multimedia, zoals bediening van de tv, kwijt. 

Het gebruik van geïntegreerde verlichting om de hoekkachel heen brengt een extra accent in de ruimte, wat het 's avonds nog gezelliger kan maken. 

Kies samen met onze interieurdesigner een opvallende omlijsting of bekleding voor de hoekkachel en maak een statement in de ruimte. Ontdek alle mogelijke materialen om de haardwand mee af te werken. Van een houtlook, tot natuursteen of speksteen. Geen afwerkingsmogelijkheid is ons vreemd.

De hoekkachel biedt een prachtige en functionele toevoeging aan je interieur die de ruimte verrijkt.

Hoekkachels: elektrisch, op hout of op gas

Hoekkachels zijn verkrijgbaar in verschillende brandstofopties, waaronder hout, gas en elektriciteit. Afhankelijk van de situatie en de beschikbaarheid van de brandstof en het eventueel nodige afvoerkanaal kan je dus een keuze maken.

De installatie van een hoekkachel vereist specifieke kennis en vakmanschap, vooral als het gaat om het aansluiten op het rookkanaal. Het is belangrijk om een professional in te huren voor de installatie om ervoor te zorgen dat het veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

 

Welke hoekkachels kan je in onze showroom zien?

In de SHOWROOM VERBEKE WAREGEM kan je op GAS de M-design hoekkachel Luna 1600 DC zien, de dubbele hoekkachel met platte lijnbrander en houtset, De M-design hoekkachel True Vision 850 CL, kampvuuropstelling en de Faber hoekhaard MatriX Linear Fires 1300 II met houtset. Bij de ELEKTRISCHE HAARDEN  kan je de waterdamphaard Faber e MatriX 1050 400 II met houtset zien branden, de Dru Virtuo evolve 100/3 en de Dimplex Vivente 100, driezijdige haard.  

In de SHOWROOM VERBEKE POPERINGE kan je op GAS de M-design hoekkachel Luna 1300 DC zien, de dubbele hoekkachel met platte lijnbrander, de M-design hoekkachel True Vision 1050 CR, de Faber hoekhaard MatriX Linear Fires 1300 II met houtset, de Faber hoekhaard MatriX  1050 500 II, De Barbas Bellfires Corner Derby. Op HOUT is de liftdeurhaard van M-design Luna 900 CL brandend opgesteld. Bij de ELEKTRISCHE HAARDEN hebben we de hoekkachel van British fires 1200 en de waterdamphaard Faber e MatriX 1050 400 II met houtset en de de Dru Virtuo evolve 100/3. 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64