Klein elektrisch haardje, de British Fires new Forest 650 sq

New Forest 650SQ, de perfecte elektrische inbouwhaard

Wou je een elektrische haard kopen voor in je bestaande openhaard? Veel mensen vinden dat geen gemakkelijk opdracht. Er zijn weinig elektrische inbouwhaarden die compacte afmetingen hebben. Meestal is de elektrische sfeerhaard inbouw een favoriete elektrische haard, maar in een bestaande openhaard botsen we vaker op beperkingen. De elektrische inbouwhaard van British Fires 'New Forest 650 SQ' is welgekomen op deze markt. Vaak zijn inbouw sfeerhaarden veel te breed of te diep om in de opening van een bestaande schouw te kunnen, deze compactere elektrische haard inbouw met verwarming is dan een betere keuze. Én meteen een van onze favoriete elektrische inbouwhaarden.

Waarom is deze elektrische sfeerhaard zo populair?

Deze elektrische sfeerhaardjes zijn vrij nieuw en hebben meteen al een pak harten veroverd omdat ze een realistisch vuurbeeld hebben. Deze LED-sfeerhaard projecteert de vlammen op de zwarte glazen achterwand en de LEDs onder de houtset geven je de indruk dat het vuur echt uit de stammen komt. LED-sfeerhaarden zoals de British Fires hebben ook enkel maar een stopcontact nodig. Zoals de meeste sfeerhaarden is deze elektrische sfeerhaard met verwarming ook te gebruiken zonder het verwarmingselement.  Maar waarom de haard ook heel geliefd is, dat is dankzij de mooie houtstammen, deze zijn namelijk gemaakt van echt hout

We ontzorgen jou van A-Z met je British Fires haard. We kunnen een haardwand voorzien, onderhoud, ... en vooral we bieden service dicht bij jou. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64