Hier vind je een overzicht van onze partners

Verbeke Haarden is officieel dealer van

In de beide showrooms van Verbeke Haarden vind je een groot gamma van zowel gas-, hout- en elektrische haarden, brandend opgesteld. De strakke opstelling van onze sfeerhaarden biedt aan binnenhuisarchitecten de mogelijkheid om hun ideeën de vrije loop te laten en tot leuke creaties te komen. 

Ook online vindt u bij de fabrikanten alvast de mogelijkheden. Fabrikant websites waar Verbeke Haarden officiele dealer van is: M-design, Cosyflame, Faber, Bellfires, Barbas, Wellstraler, Dru, Rais, Hwam, Morso, Contura, British Fires, Planika en Furo of Bio-O!

Bekijk onze haarden

Professioneel gasinstallateur

Cerga Label

Cerga is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. U bewijst ermee dat u op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

U vindt ons als erkend gasinstallateur op de website van Cerga.

Wat houdt dit in?

Door een continue bijscholing van onze medewerkers kunnen wij een aanhoudende kwaliteit van de gasinstallaties verzekeren en zo ook op een veilige en autonome manier onze werken uitvoeren. 

Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controlemechanisme enkele van onze installaties na, zo weet onze klant dat hij in alle veiligheid kan genieten van zijn haard of kachel. 

Laat onze realisaties jou inspireren

Met ons maatwerk maken onze interieurspecialisten het echte verschil. We begeleiden je dus niet alleen bij de keuze en het gebruik van je toestel, maar ook de volledige integratie in je interieur of wooneenheid. 


Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64