Faber haarden

Faber haarden is reeds 175 jaar een Nederlands producent van haarden en kachels, zowel gashaarden  als elektrische  haarden.

Verbeke haarden werkt al sinds de jaren negentig goed samen met Faber haarden. Bij ons kan je de gashaarden en elektrische haarden van Faber terugvinden in de beide showrooms. Ook onze klanten zijn fan van Faber haarden, zo vind je heel wat realisaties onderaan deze pagina terug of in ons inspiratieboek, ... Er is een brede keuze in uitvoeringen, zoals een Faber openhaard, elektrische sfeerhaard of een (hybride) inbouwhaard op gas, ...  Alle Faber toestellen zijn kwalitatief en Faber is als producent ook altijd up-to-speed met de laatste technologische ontwikkelingen. 

De elektrische haard van Faber, de E matriX

De elektrische haarden van Faber Opti-Myst en Dimplex halen hun vuurbeeld uit het vernevelen van water in combinatie met LED-technologie. Dit systeem is zowel te verkrijgen bij de Dimplex elektrische sfeerhaarden en eveneens bij het hogere segment van de Faber haarden. 

De Faber E matriX heeft de body van een gashaard en wordt zoals de gashaarden ook standaard uitgerust met een handige app waardoor je de haard heel persoonlijk kunt instellen. Een leuke gespreksstarter wanneer er gasten op bezoek zijn.

Ontdek een greep uit onze realisaties met een Faber haard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Faber gashaard

De gashaard Faber MatriX heeft zowel een platte lijn brander als de wel al gekende kampvuurbrander, dus voor elk wat wils. De matrix Linear fire biedt de keuze aan de klant tussen keien of houtset, is standaard uitgerust met 2 lijnbranders. De dubbele brander heeft het voordeel dat je het vermogen kunt instellen van 12 kw tot 1.5 Kw.  De MatriX kampvuur brander is eveneens voorzien van die dubbele brander en een ledmodule in de haard.

Faber kachel op gas

Bij aanvang was Faber haarden vooral fabrikant van kachels als hoofdverwarming. De Faber kachel is nu verder geëvolueerd naar een mooie design kachel. In hun gamma zowel vrijstaande kachels maar ook hangkachels

Vuur uit water, de Faber Dimplex kachel

Faber haarden is de marktleider wat betreft de elektrische haarden en kachels. Het Faber Opti myst systeem is het unieke verneveling van water in combinatie met licht…Ook wel waterdamphaard genoemd. Vuur uit water

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64