Bellfires Barbas

Barbas en Bellfires, is een Nederlandse fabrikant die eigentijdse en innovatieve kachels en haarden ontwerpen en maken, en dat al sinds 1976 bestaat.

Houthaarden

Bij Barbas en Bellfires kan je je keuze maken in zowel een Barbas houthaardmet liftdeur, een inbouwhaard om in te werken in een bestaande open haard als de Barbas houtkachel.

Gashaarden

Bij het merkenduo Barbas Bellfires ging Bellfires vooral verder met de gashaarden. De Belfires gashaard staat vooral bekend voor zijn vooruitstrevenden technologie en zijn maatwerk.

Bellfires biedt onze klanten de mogelijk om de haard zelf samen te stellen naar wens en voorkeur. Vb wil je een gashaard met 2 lange vuren achter elkaar of kies je ervoor je bellfires gashaard te voorzien van een kampvuur?

Groot gamma inbouwhaarden

In het gamma voor zowel de gashaard en de houthaard kunnen we bij Barbas en Bellfires terecht inbouwhaarden om in te werken in een bestaande open haard. Een inbouwkachel bestaat terug weer in heel wat afmetingen zodat we voor iedere open haard een  passende ingebouwde kachel van Belfires of Barbas kunnen aanbieden.

Kachels

Barbas en Bellfires hebben zeker niet stil gezeten en sprongen ook op de trein voor de kachels.Bellfires Barbas bieden verschillende soorten kachels aan: zowel de vrijstaande houtkachel, de vrijstaande gaskachel als de hanghaard, die nu op en top in is. 

De hangende haard is nu echt een veel gevraagde haard, zowel op gas en als houthaard. De zwevende haard  bestaat zowel in front als in dubbele hoekhaard.

Ontdek een greep uit onze realisaties met een inbouwhaard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64