Elektrische haarden in alle mogelijke vormen

Elektrische inbouwhaarden in elke vorm

Eens je de keuze hebt gemaakt om een elektrische haard te installeren moet het model nog gekozen worden. De sfeerhaard bestaat nu ook in heel wat vormen en stijlen. Hieronder kan je een overzicht terugvinden welke vormen bij de elektrische sfeerhaarden we aanbieden. 

 

Maak indruk met een elektrische doorkijkhaard

Kan een doorkijkhaard elektrisch? Zeker en vast. De Faber E matriX, bijvoorbeeld, biedt door zijn verneveling van water een echte vlam die aan beide zijden van het glas te zien is. De waterdamphaard heeft als enige een vuurbeeld van een echte vlam die vanuit alle hoeken zichtbaar is in een doorkijkhaard.

De elektrische hoekhaard

Je kunt de elektrische wandhaard ook zo gaan bouwen dat er ruimte is om een sfeerhaard met zowel frontraam als zijvenster te nemen. Naast het zijvenster kan er ruimte gecreëerd worden om wat decoratiefs te plaatsen.

De 3 zijdige sfeerhaard, altijd een succes

Wil je je elektrische haard inbouw niet al te log maken? Dan is de driezijdige elektrische haard perfect. De LED sfeerhaard van Dru is een voorbeeld van zo’n driezijdige elektrische haard. Ook de Faber E matrix heeft ook een driezijdige haard. 

De elektrische kachel

De Dimplex kachel is een vrijstaande elektrisch sfeerkachel met waterdamp. De sfeerhaard heeft enkel een stopcontact nodig en is gemakkelijk te plaatsen. Er zijn uitvoeringen mogelijk van deze Dimplex elektrische haard.

Een elektrische haard met een schouw

Wanneer je voor een elektrisch haardvuur kiest, is een schouw in principe niet nodig. Je hebt enkel een stopcontact nodig. Toch kiezen mensen vaak om esthetische redenen voor een schouw bij hun elektrische haard. 

 

Kom zeker eens binnen in onze elektrische haarden winkel om je verder te laten adviseren en inspireren.

Een elektrische hanghaard of inbouwhaard

Een elektrische inbouwhaard - het woord zegt het zelf - wordt ingebouwd terwijl een elektrische hanghaard van de muur afkomt. Hanghaarden nemen weinig ruimte in en ogen ruimtelijk door hun open onderkant. 

Laat je inspireren in onze showroom

Welke is nu de beste elektrische haard voor jouw wensen en budget? Daar kom je meteen achter in onze haardenwinkels in Poperinge en Waregem. Zo kan je de elektrische kachels en haarden van dichtbij bewonderen, in al hun glorie.

Meer over de elektrische haard

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64