Een haard voor iedere kamer

Een haard voor iedere kamer

Een haard in huis hoeft niet perse altijd in de woonkamer te staan. Alhoewel in de meeste woningen waar er een haard staat die meestal in de living staat. Maar we brengen je graag wat op ideeën om extra sfeer te brengen in bepaalde kamers.

Traditioneel  de open haard in de woonkamer

Als we denken aan de traditionele open haard dan zien we het al voor ons een gemetste open haard aan de muur met een eiken balk en een groot spettend vuur. Maar nu wordt ook al heel vaak een strakke open haard midden in de kamer geplaatst, dit kan een gas- hout of elektrische haard zijn.  Deze kan perfect dienen als scheidingswand in een grote leefruimte. Een doorkijkhaard of roomdivider past in dit concept perfect.

Open haard in keuken

Vaak wordt een haard in keuken geïntegreerd zodat hij op tafelhoogte komt of toch zeker van de tafel zichtbaar is.  Soms wordt er voor de open haard keuken gekozen om een houthaard te plaatsen voorzien van een Bbq grill.

Gezellig genieten van een winter bbg in huis?

Haard binnen, maar nu ook buiten

De laatste jaren wordt zeer veel aandacht gevestigd op de sfeerbeleving buiten. De gezellige sfeer van binnen moet ook buiten een plaatsje kunnen krijgen. Naast de tafel een mobiele buitenhaard, op het overdekt terras een terrashaard met mogelijkheid op te bbq' en? Een vrijstaande kachel in serre, tuinkamer of Patio brengt één en al sfeer op een late nazomerse avond.

Open haard slaapkamer

Wat nu helemaal in is is de gashaard of elektrische haard in de slaapkamer.

Een open haard midden in de kamer tussen slaap en badkamergedeelte. De elektrische roomdivider kan er de sfeer helemaal in brengen.

Is een haard overal mogelijk?

Als je er maar aan denkt om een haard te plaatsen om wat extra sfeer te geven in een kamer is de elektrische haard steeds mogelijk want hier heb je geen specifieke benodigdheden nodig als een schouw, gas ….

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64